Den nye terrassen er farget i brun farge.

Den nye terrassen er farget i brun farge.

Kunne du tenke deg å bli ”deleier” av Metodistkirken i Arendal har du nå sjansen. I Arendal tenker vi litt nytt i forhold til kirke og har satt opp en terrasse på hele 180 kvm. Denne tenker vi å bruke til kirkekaffe, utekonserter, hageselskap og andre utearrangement.

Vi setter opp terrassen på dugnad og det er kjekt å være med å bygge kirke. Nå har vi fått skrudd sammen det meste av dekket og er i ferd med å sette opp rekkverket.  Har du lyst til å bidra? Vi utfordrer deg som leser dette og som ønsker å være med og bidra til at vi får en nye og spennende kirke med mange nye utfordringer og muligheter. Byggekomiteen har satt en pris på kr 300,- for en kvadratmeter ferdig dekke. Og det er her du kan få lov til å bli deleier i vår nye flotte kirke. Om vi er så heldige  å få nok nye eiere til å dekke hele terrassen vil det overskytende bli brukt til å kjøpe bord og stoler til terrassen.

Du kan selv velge hvor mange kvadrat du vil ”eie”!

Du kan gjøre det på følgende måte:

  • Send ditt beløp på bank-konto 2800 09 19340, merk med ”Terrasse, Arendal”
  • VIPPS til nummer 59237 merk ”Terrasse, Arendal”

Vi håper du har lyst til å bidra, og ta gjerne kontakt med Stig-Johnny Jørstad på telefon 93422770 eller epost stigjohnny@gmail.com om det er noe du lurer på!

Vi er forøvrig helt i innspurten for ferdigstilling av vår nye kirke, og har innvielseshelg siste helgen i februar 2017. Velkommen skal du være til denne festhelgen!
Del gjerne denne meldingen med dine venner, så mange kan få muligheten til å være med på denne kjempesatsingen for vår menighet.

Ha en velsignet jul og et godt nytt år!!

Share This